• Novo
Prešani kofer za sušeni cvijet za Samsung Galaxy A u Žutom

Prešani kofer za sušeni cvijet za Samsung Galaxy A u Žutom

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Samsung Galaxy A21 zaštitni poklopac. Slatka futrola za cvijet : Ovaj je slučaj izrađen od meke silikona i prirodnog cvjetova i ugrađenog lista. Čisti ručni dizajn koji vaš telefon daje jedinstven i poseban izgled. Ovaj visokokvalitetni, jedinstveni zaštitni poklopac također nudi savršene izreze i tanki dizajn osiguravaju da se zgodne funkcije maksimiziraju. Tanak, prozirni zaštitni kaput odbojnika otkriva i poboljšava izvornu boju vašeg telefonskog upijanja + otporan na ogrebotine i premium TPU branik + tvrdi polikarbonatna ploča pruža dugotrajnu zaštitu od ogrebotina i ogrebotina, lakih profila. Ovaj pritisnuta kofer dizajna sušenog cvijeta za Samsung Galaxy A21 u žutoj boji je sjajna stavka zaštitnih poklopca po sniženoj cijeni ispod 10 koje ne možete propustiti. Ovaj predmet je potpuno nov, neotvoren i zapečaćen u izvornom tvorničkom okviru. Njegove dimenzije su 0,60 x 6,60 x 3,50 inča i teži 0,15 lbs. Ovaj pritisnut sušeni dizajn cvijeća za Samsung Galaxy A21 u žutoj boji je zaštitna pokrovna stavka iz naših zaštitnih pokrivača koji dolaze sa potpunim garancijom zadovoljstva. Slatka cvjetna futrola : Ovaj je slučaj izrađen od mekih silikona i prirodnih cvjetova i ugrađenog listova. Čisti ručni dizajn daje svoj telefon jedinstven i poseban izgled. Tijelo slučajeva otkriva i poboljšava originalnu boju vašeg telefonskog apsorpcije + otporne na ogrebotine. Premium TPU branik + tvrdi polikarbonatna ploča polikarbonata pruža dugotrajnu zaštitu od ogrebotina i ogrebotina, jednostavan zahvat i tanak profil.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Galaxy S Slim oklop

KM 19.98

Spigen Galaxy S6 Slim oklop Spigen Galaxy S6 Slim Amor Smartphone Shimmery White Polikarbonat Čuvari čuvari i telo vašeg uređaja i funkcije netaknute Lijepa svjetlucava bijela boja o

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.