• Novo
[Pack] Kaljev stakleni objektiv za zaštitni objektiv kompatibilan za iPhone Pro & iPhone Pro ma visoke rezolucije za slučaj [ne utiču na noćni snimak]

[Pack] Kaljev stakleni objektiv za zaštitni objektiv kompatibilan za iPhone Pro & iPhone Pro ma visoke

Stupnjevi:
KM 5.50

Iznos
Tova je dostupna

[Kompatibilan model] : Uključeno 3 pakovanja zaštitnik objektiva kamere za i Phone 14 Pro 6,1 "/ i Phone 14 Pro max 6,7 " [ne utječe na noćni strelac] : Zaštitnik objektiva kamere sa nadogradnjom "noćnog bljeskalice" i povećane elektrostatičke adsorpcije, a ne utjecaj Flash u noćnom šupljini. [99,99% visoke rezolucije] : Zaštitnik objektiva kamere ima 99,99% lakog prenosa, bilo da je dan ili noć, održavajući originalni kvalitet, pruža vam ultra jasno gledanje i fotografiranje. [ Potpuno zaštita i dvostruka serkura] : 9h Čvrća staklena kamera zaštitnik objektiva sa 0,33 mm kaljeno staklo, 2.5 D zaobljeni ugaoni dizajn, ivica se osjeća glatkom i nikad se ne ogrebotine. Zaštitnik objektiva kamere s oleofobičnim slojem može učinkovito zaštititi cijelu sočivu kamere od kapi, ogrebotina i drugih nesreća.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.