• Novo
Urban Sports True bežične ušice 5. IP vodootporni uši za kontrolu dodira sa slušalicama mikrofona u ušima dubokim basom Ugrađene mikrofonske slušalice za ZTE Axon ultra 5g - crna

Urban Sports True bežične ušice 5. IP vodootporni uši za kontrolu dodira sa slušalicama mikrofona u ušima

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Najnoviji Bluetooth 5.0 - stabilan priključak prenosi visokokvalitetni zvuk bez gubitaka sa niskom kašnjenjem i nudi prošireni raspon sa manje kapi zvuka. Uživajte u neprekidnom, jasnom audio u bilo kojem okruženju. Jedan korak brzo uparivanje otvorite kućište, oni će se međusobno automatski povezati, a samo jedan korak lako unesite Bluetooth postavku mobilnog telefona za uparivanje ušiju. Ergonomske ušice za prilagodljive fit ergonomske ušice raširene tlake i osiguravaju da se nosi udobnost. Ostanite sigurno u ušima. Ne pada. Samo se krećete onako kako želite. Napajanje u hitnoj ugrađenoj litijum-jonskoj bateriji za punjivu 400m Ah. Omogućite dodatno vrijeme punjenja za svoje ušne uši. 15 minuta punjenja za 2 sata muzike, samo 15 minuta punjenja, opremili su vam se za punu 2 sata slušanja, brzo punjenje ušiju dok ugrađeni magneti drže ušne uši. Bass, možete osjetiti da je to kao da ste zaista na koncertu! Slušajte bas kao što nikad prije niste imali zahvaljujući 6 mm vozačama u ovim urbanim urbanx YX Gaming Wireless Earbuds. Od bubnjaka u čistim vokalima, bit će poput slušanja vaših omiljenih pjesama prvi put! OTVORENO / Bliski slučaj Da biste uključili / isključili : Samo otvorite okvir da biste uključili ili uparili ove najbolje Bluetooth ušne uši na svoje Bluetooth uređaje. Kada završite, jednostavno zatvorite slučaj da ga isključite. Kad ste spremni ponovo slušati, slučaj će već biti uparen za sljedeći put! IPX5 Vodootporan za vježbe bez obzira koliko vruće i znojno vježbati, urbanx x7 ušice će se cijelo vrijeme držati. Čak i kiša ne može zaustaviti ove bežične bluetooth ušne uši, koje su kompaktno i lagano da vas prate kamo god vas vodio vaš život. Vježbe, druženje ili igranje - vi to imenujete! • Twiriseless Bluetooth ušne ušive dizajnirane od strane Urbanx-a za vašu najbolju vježbu još. • Turbanx Life Like zvuk : čini zvuk vašeg muzike kao da je izvođač tamo pored vas, gurajući vas da idete 1 milju ili radite još 1 rep. • tsecure i udobne ušice : x7 Dođite s dizajnom koji neće povrijediti uši i neće ispasti bez obzira na to, teško jeste. • tweather otporne na uši : IPX5 ocijenjeno, sa elektronikom umotanim u posebne materijale za zaštitu od vlage gdje god vježbali • tclear pozivi : Pozivi za oblikovanje mikrofona odvaja vaš glas iz okruženja, tako da vas pozivači mogu bolje čuti. • tlong trajanje baterije : do 25 sati po punjenju sa uključenim kućištem za punjenje, plus do još 2 sata sa brzim punjenjem od 15 minuta u pokretu. IPX5. Izolacija buke sa dubokim basom. Uz mikrofon za podršku glasovnog poziva.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.