• Novo
Moto G Power - hands-free AKG slušalice, slušalice za slušalice W Mic Earbuds Earpieces Original za Motorola moto G Power Phone

Moto G Power - hands-free AKG slušalice, slušalice za slušalice W Mic Earbuds Earpieces Original za Motorola

Stupnjevi:
KM 48.98

Iznos
Tova je dostupna

Moto G7 Power - hands-free AKG slušalice W Micphone Earbuds Earmies original za motorola moto G7 Power Phone 8 G6 BB8-Otehe originalne ušice u ekipu AKG-a su sve što tražite kada kupujete odličan set stereo slušalica; Udobni uši, fantastičan zvuk, jednostavan za upotrebu, mali i kompaktan. Postoji linijski ključ s integriranim mikrofonom za odgovaranje na pozive, kontrolu jačine zvuka (samo kontrola jačine zvuka sa Samsung uređajima). Pogodan je za većinu mobitela, PDA uređaja, prijenosnih igara i muzičkih igrača sa bilo kojim standardnim 3,5 mm dostupnim rukama / priključnicom za slušalice / slušalice. Sadrži dugme za odgovor na poziv na mikrofoniku. Nema dodatnih gelova. Autentične ušice za AKG slušalice. Model : EO-IG955. Bezborni kabel bez tanglea. 8 mm i 11 mm jedinice zvučnika za čist, uravnotežen zvuk . idealno za privatnu upotrebu bez ruku. Dugme za jednim dodirom odgovara i završava pozivi. Ultra-lagani materijali i otporni kabel za ugradnju . sa ugrađenim mikrofom vrši odgovor / kraj, kontrola jačine zvuka (samo kontrola jačine zvuka sa Samsung uređajima) . Buke - izolirajući meke gelove (bez dodatnih gelova) Uključeno.) . Udobni mekani gelovi u ušima pomažu izolirati uši i blokirati vanjski šum dok slušate muziku . dolazi u skupno pakovanje (ne-maloprodajna ambalaža). Univerzalno kompatibilan za upotrebu sa telefonima / tabletima i drugim uređajima koji su opremljeni standardnim slušalicama 3,5 mm priključnica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.