• Novo
Harman Kardon AE-S slušalice za karticu Galaxy A 10. Tablete - Slušalice visokih performansi W Mic Earbuds Handsfree slušalice za Samsung Galaxy Tab A 10

Harman Kardon AE-S slušalice za karticu Galaxy A 10. Tablete - Slušalice visokih performansi W Mic Earbuds

Stupnjevi:
KM 16.66

Iznos
Tova je dostupna

Harman Kardon AE-S slušalice za tablice Galaxy TAB A7 10.4 (2020) - Visoke performanse slušalice W Mic Earbuds Handsfree slušalice za Samsung Galaxy Tab A7 10.4 (2020) D92 EGB2-awthe Harman Kardon Engineering Team unosi slušalice Harman Kardon Ae u ušima koji postižu harmoničnu mješavinu sofisticiranosti i jednostavnosti, od visokokvalitetnih materijala do izuzetnih zvučnih performansi. Te slušalice odražavaju predanost Harmana Kardona inovativnom industrijskom dizajnu i beskompromisnoj kvaliteti zvuka. Trijumf izrade i audio inženjering, Harman Kardon slušalice dizajnirane su za one s pogledom na stil i uho za zvuk. Slušalice Harman Kardon AE imaju kućište od aluminijskog legure za produženu basu i istinu reprodukciju niske frekvencije. Optimizirani 3/8-inčni (9-inčni) upravljački programi isporučuju prošireni bas odgovor, široki dinamički nivoi, visoki nivo tlaka zvuka i jasnoću zvučne boje na svim nivoima jačine zvuka. Lagana AES uključuje silikonske rukave u tri veličine za optimalnu udobnost i daljinski upravljač sa tri gumba s ugrađenim mikrofonom za telefonske pozive. Spoj sofisticiranosti i jednostavnosti, slušalice AE dio su prvog linije slušalica Harman Kardona. Sada možete preuzeti lijepi zvuk s vama gdje god da krenete. AES akustično inženjering i pasivno smanjenje buke znače da možete čuti muziku i drugi audio sadržaj jasno na niskim nivoima jačine zvuka. Dakle, možete uživati ​​u svim definicijama muzike bez svega jačine - i to je sigurnije za vaše uši. Slučaj nije uključen. (Zlatne ušne uši). Harman Kardon AE slušalice za uši visoke performanse. Kućište od legure od punog aluminija (zlatne ušice u boji). Optimizirani sistem upravljačkog programa za zvučnu jasnoću i tačnost čak i na niskim nivoima jačine zvuka. Silikonski rukavi i ispupčene savjete za pjenu. Uključene su tri para rukava (mali, srednji i veliki). Slučaj nije uključen . Sofisticiran, moderan dizajn izgleda prelijepo. Slušalice u ušima sa istinskom reprodukcijom niske frekvencije . Precizne slušalice u ušima sa proširenim bas odgovorom . dolazi u skupno pakovanju (ne-maloprodajna ambalaža). Boja : zlatne uši u boji. Napomena : boja može biti malo drugačija od stvarnog stavka zbog osvjetljenja tokom snimanja fotografija ili ekrana monitora.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.