• Novo
Ožirane uvlačne slušalice za karticu Galaxy A 10. Tablete - slušalice za handsfree Mic slušalice za Samsung Galaxy Tab A 10

Ožirane uvlačne slušalice za karticu Galaxy A 10. Tablete - slušalice za handsfree Mic slušalice za Samsung

Stupnjevi:
KM 42.43

Iznos
Tova je dostupna

Ožičene uvlačne slušalice za tablice Galaxy A7 10.4 (2020) - slušalice za handsfree Mic Slušalice 3,5 mm uši za Samsung Galaxy Tab A7 10.4 (2020) 4251339-agerifično dizajniran za upotrebu sa vašim telefonom, integrisana glasovna funkcija metalnog metka pruža vam slobodu telefonskih poziva bez ruku. Kabl za uvlačenje je kompaktan i može se pohraniti. Sadrži izdržljive metalne glave metala, ugrađenog mikrofona sa isključivanjem / na gumbi za isključivanje / na gumbi i košulju za udobnost i jednostavnost upotrebe. Metalna slušalica za metak koriste istu tehnologiju zvučnika i zvučni potpis koji se koristi u profesionalnim monitorima. Njihova buka izolirajuća u dizajnu uha sjedi unutar vašeg ušnog kanala kako bi stvorio brtvu prema vanjskom svijetu koji učinkovito izolira vanjski zvuk. Dakle, to je samo vi i vaša muzika u svom svijetu. Odličan kvalitet zvuka i super jasan zvuk. Dugme za uključivanje / isključivanje kabela koje omogućava da se pozovete i lako spustite. Metalne ušike za visoke performanse, uživajte u rukama bez ručnih razgovora s ovim u EAR Stereo slušalicama sa prekidačem i isključenim prekidačem i mikrofonom . uvlačiv kabel je kompaktan i može se pohraniti. Odličan bas odgovor i zvučna izolacija . modni svjesni, ergonomski dizajn. Buka - izolirajući uho. Dva para silikonskih uhog fitinga. Čvrsta konstrukcija sa malim faktorom oblika, lagana. Metalna glava metaka za izdržljivu upotrebu. Odličan kvalitet zvuka i super jasan zvuk. Uključuje integrirane slušalice i mikrofon . dolazi u paketu rasuta (ne-maloprodajna ambalaža). 3,5 mm priključak za slušalice. Kompatibilan sa telefonima / tabletima i drugim uređajima sa standardnim priključkom za 3,5 mm slušalice.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.