• Novo
Pride Professional TEE sistem, Performanse ponosa Plastični golf Teers Combo Pack, broj + broj

Pride Professional TEE sistem, Performanse ponosa Plastični golf Teers Combo Pack, broj + broj

Stupnjevi:
KM 5.00

Iznos
Tova je dostupna

Performance za performanse PTS-a su najpopularniji tinesi u porodici PTS-a. PTS Performance Pride dizajniraju posebne glave s niskim otpornošću koja stvaraju manje trenja između golf lopte i tee. Pride Professional TEE sistem (PTS); Bar u boji označava dužinu tee za jednostavnu identifikaciju i prikladnost za razne golf klubove. Combo Pack uključuje 2 veličine; (30) 3-1 / 4 "Plus plus ploča za vozače preko 360cc i (10) 1 1/2" mini tina za glačale, hibride i šume niskog profila. Glave performansi niskog otpora; Projektirano za smanjenje trenja između Golf Tee i lopte za golf. Neuspoređena izdržljivost; Performanse ponosa Plastični golf tinejdžeri izgrađeni su s najviše razreda ABS plastike da traju duže. Preferirani tee na PGA turneji - Pride Golf Tees preferirani su izbor mnogih igrača na PGA turneji.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pulsar Fast Twist Clam

KM 50.49

Od 1950 godine, Pride Golf Tee je bio br 1 proizvođač golfa na svijetu Izrađene od 100% čvrstog tvrdog drveta, svaki pride Golf Tee je dizajniran i dizajniran za pružanje maksimalnih pe

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.