• Novo
Golf klub za golf klub Form-Fit-Fit-Form sa sistemom numeriranja biranja -

Golf klub za golf klub Form-Fit-Fit-Form sa sistemom numeriranja biranja -

Stupnjevi:
KM 299.50

Iznos
Tova je dostupna

Form-Fit Headcovers iz proaktivnih sportova sadrži dodatno oblaganje u dizajnu za ugradnju. Set uključuje 1 veliku glavu koja se uklapa u veličinu 460 CC Club i 2 manja glava za 250cc Coirway Woods. Glava za fit formulare dodatno su dugo za pružanje maksimalne zaštite osovine. Poklopac glave za drvo u vijku koristeći sustav numeriranja biranja koji vam omogućuje pravilno identificiranje svakog kluba. Povećana obloga za vrhunsku zaštitnicu dizajniranu za bolje postavljanje klupske klupske mreže za identifikacijski sustav za identifikaciju broda uključuje brojeve 1,3,5,7, a Xincludes 3 glave, 1 za izvezene u 460cc i 2 pokrivača za 460cc i 2 The Coilleway Woods do 250cc koji uključuje sistem brojača brojača.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pulsar Fast Twist Clam

KM 50.49

Od 1950 godine, Pride Golf Tee je bio br 1 proizvođač golfa na svijetu Izrađene od 100% čvrstog tvrdog drveta, svaki pride Golf Tee je dizajniran i dizajniran za pružanje maksimalnih pe

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.