• Novo
Performanse ponosa 3-1 4 Striped voće mi golf tee, grof

Performanse ponosa 3-1 4 Striped voće mi golf tee, grof

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Performance ponosa je plastični Golf Tee dizajniran posebnom glavom sa niskom otpornošću koja stvara manje trenja između golf lopte i tee koji rezultiraju dužim pogonima. Poboljšani dizajn stvara povećanu stabilnost za punjenje na performansama. Glave performansi niskog otpora; Projektirano za smanjenje trenja između Golf Tee i lopte za golf. 25 grof, 3-1 / 4 "duljina; odličan za vozače preko 360cc i za upotrebu na par. 4s i 5s. Neusporedivu izdržljivost; Performanse ponosa plastični golf tees izgrađeni su s gornjim ABS plastikom da traju duži. ; Od 1950. godine, Pride Golf Tee bio je najveći proizvođač golf tina na svijetu. Preferirani tee na PGA turneji - Pride Golf Tees su preferirani izbor mnogih igrača na PGA-e.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pulsar Fast Twist Clam

KM 50.49

Od 1950 godine, Pride Golf Tee je bio br 1 proizvođač golfa na svijetu Izrađene od 100% čvrstog tvrdog drveta, svaki pride Golf Tee je dizajniran i dizajniran za pružanje maksimalnih pe

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.