• Novo
Atletski radovi dvostrani ručnik za mikrofiber, mornarsko crveno

Atletski radovi dvostrani ručnik za mikrofiber, mornarsko crveno

Stupnjevi:
KM 5.00

Iznos
Tova je dostupna

Dobijte maksimalne performanse iz vašeg golf ručnika sa atletskom radom dvostrano ručnik za microfiber. Svojim dvostranim dizajnom, dvostrani ručnik za mikrofiber pruža trajan, sprijeda saća za čišćenje prljavog golf zupčanika i plišane mikrofibra da obriše ruke i lice. Ovo je savršen ručnik za golf da biste održali svoju igru ​​na par! Povoljno veličine 16 "x 32" ručnika za golf, tkani iz ultra meke i upijajućeg poliestera i 15% poliamidnog materijala . Za razliku od bilo čega drugog na tržištu, inovativni dvostrani dizajn nudi dva različita materijala za ručnike za rješavanje više potreba Golf teren. Teksturirani front saće sa dubokim grebenima omogućava golferima da na svojim golf klubovima i loptice dobiju najpretnije čist. Plish fleece natrag pruža ultra meku i nježnu površinu za brisanje ruku i lica tokom kruga.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pulsar Fast Twist Clam

KM 50.49

Od 1950 godine, Pride Golf Tee je bio br 1 proizvođač golfa na svijetu Izrađene od 100% čvrstog tvrdog drveta, svaki pride Golf Tee je dizajniran i dizajniran za pružanje maksimalnih pe

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.