• Novo
Visual Land 7 Silikonski sigurnosni branik, magenta

Visual Land 7 Silikonski sigurnosni branik, magenta

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Vizuelno zemljište 7 "Silikonski sigurnosni banjkač posebno je dizajniran da odgovara vašem prestižma 7, prestiž pro 7 ili prestiž elite 7 (tablet nije uključen u proizvod). Odlikuje se izgradnjom teških dužnosti i osigurava pouzdanu zaštitu od svakodnevnih nesreća poput kapi i naleta, bez dodavanja nepotrebnog rasuta. Ovaj hrapavi branik pokriva vaš tablet svuda okolo, ali još uvijek održava puni pristup svim portovima i tipkama, tako da ne ometa funkcionalnost ili stil. Odaberite iz mnogih dostupnih boja prema vašoj ličnosti, uključujući ružičastu, magenta, plavu, nebo plavu, kraljevsku plavu, crnu, zelenu, naranču, žutu, crvenu, ljubičastu i jorgunu. Širok raspon boja : 12 dvotonske opcije boja sa zaobljenim i podignutim uglovima koji štite vašu tabletu od slučajnih kapi i naleta. Glatki i mekani dizajn teksture : osjeća se sjajno na vašim dlanovima. Sve-u-jedan paket : nije potrebna sklopa. Samo otvorite paket i stavite ga na tablet i dobro je ići! Sklopljena dimenzija proizvoda : 8,25 "x 5,25" x 0,75 ". Težina proizvoda : 5,5 oz.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Magbuddy Anywhere Mount

KM 1.00

Naztech Magbuddy Anywhere Universal Mount je inovativan, jednostavan za upotrebu magnetskog sustava za osiguranje vaših uređaja bilo gdje u vašem domu, ured ili vozilu! Ovaj ravni magnetn

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.