• Novo
Crna dvostrana futrola za folio Acer Iconia a

Crna dvostrana futrola za folio Acer Iconia a

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Tanak dvostruki folio futrola nudi sigurnu zaštitu za vaš tablet dok dodajete niz svestranih opcija. Pametni držač dizajniran je za držanje olovke za stylus, dok meki unutarnji obloge i zaštitni uglovi pomažu zaštitu tableta od ogrebotina i oštećenja. Folio slučaj nudi idealan način zaštite vašeg tableta gdje god da krenete. * Posebno dizajniran za Acer Iconia A1-810. Napravljeno od izdržljive sintetičke kože s mekom unutrašnjošću za zaštitu. * Poklopac ima mogućnost prevrtanja da se kućište pretvori u vodoravni štand za gledanje. * Otvorite unutrašnjost svog uređaja i velcro preklopnika da biste ga učvrstili na mjestu. Dimenzije : 1,00 "X 7,00 " x 9,00 "Težina predmeta : 0.50klbs crna dvostrana folija futrola za Acer Iconia A (86271).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Magbuddy Anywhere Mount

KM 1.00

Naztech Magbuddy Anywhere Universal Mount je inovativan, jednostavan za upotrebu magnetskog sustava za osiguranje vaših uređaja bilo gdje u vašem domu, ured ili vozilu! Ovaj ravni magnetn

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.