• Novo
Poklopac Microsoft površine PRO-a - Teal

Poklopac Microsoft površine PRO-a - Teal

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Sljedeća generacija poklopca tipa za površinu PRO 4 nudi najnaprednije iskustvo na površini tipkanje. Vrsta poklopca ima novi dizajn s laganim tipkama za raširenu tipke. Track Ad 2-taster je veći. Tastatura sadrži poboljšanu magnetnu stabilnost duž presada, tako da možete podesiti u pravi ugao. Tipke su onemogućene kada se poklopac okrene natrag. Kada preklopite poklopac tipa preko zaslona, ​​funkcioniše kao zaštitna ljuska, zaštitu zaslona od naleta i ogrebotina. Napravljen od premijskih materijala, pokrov tipa osjeća meko na dodir, a ipak je čvrst i tih kada kuca. Poklopac tipa je pozadin. Microsoft Office Pro 4 Tip poklopca : 7,54mm Ultra tanki faktor čimbenike koji se pomažu da bi se omogućilo precizno unošenje pojačanih unapređenja unapred zaslona ekstremno iskustva za upotrebu pod niskim osvetljenjem, funkcija, svetlosni i medijski tasteri za jednostavnu plovu Poklopac za zaštitu ekrana od oštećenja izgrađenih korištenjem premium materijala s mekom, a opet čvršom bazom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Magbuddy Anywhere Mount

KM 1.00

Naztech Magbuddy Anywhere Universal Mount je inovativan, jednostavan za upotrebu magnetskog sustava za osiguranje vaših uređaja bilo gdje u vašem domu, ured ili vozilu! Ovaj ravni magnetn

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.