• Novo
Targus Versavu Case za iPad 9., 8. i 7. gen - THZ86302GL

Targus Versavu Case za iPad 9., 8. i 7. gen - THZ86302GL

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

U003 CP U003 EMIL, ovaj Versavu® slučaj za i Pad® (9., 8. i 7. gen.) 10,2 inča nudi zaštitu od pada vojne ocjene, podesiv portretni / pejzažni pogled za više uglova za gledanje za višestruki uglovi za gledanje. Takođe se uklapa i i Pad Air® 10,5-inčni i i Pad Pro® 10,5 inčni. U003 C / P U003 E patentirana okretaja za 360 ° za portretni / pejzažni prikazi. Prolazi 4ft vojne ocjene. Ispitivanje pada (MIL-STD 810 G). Beskonačni uglovi za gledanje plus udoban položaj tipkanja. Multi-generacijski pladanj zaštićen patentima Flexes za postavljanje i Pad® (9., 8. i 7. general), i Pad Air® 10,5-inčni i i Pad Pro® 10,5 inčni. Precizni izrezani pristup kontrolama, portovima i sočivima kamere. Sigurno magnetsko zatvaranje. Integrisani držač za jabuku ili olovku (olovka prodaje odvojeno od Apple-a). Pojačava zvuk sa inovativnim zvučnim kabinama koji direktni zvuk prema korisniku. Pogodan funkciju spavanja / buđenja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Magbuddy Anywhere Mount

KM 1.00

Naztech Magbuddy Anywhere Universal Mount je inovativan, jednostavan za upotrebu magnetskog sustava za osiguranje vaših uređaja bilo gdje u vašem domu, ured ili vozilu! Ovaj ravni magnetn

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.