• Novo
Farma životinja Rooster drvo zrno prozor zavjese za dnevni boravak spavaća soba kuhinja moderne zavjese uređenje doma zavjese roletne

Farma životinja Rooster drvo zrno prozor zavjese za dnevni boravak spavaća soba kuhinja moderne zavjese

Stupnjevi:
KM 18.50

Iznos
Tova je dostupna

Materijal : naše prozorske zavjese izrađene su od visokokvalitetnog i izdržljivog 100% poliestera, koji je ekološki prihvatljiv i otporan na blijeđenje. Veličina : svaki paket uključuje dvije zavjese, svaka dimenzija Š29, 5 x V65 inča (75 x 165 cm). Takođe nudimo deset slobodnih kukica (veličine 3,5 cm) za jednostavnu instalaciju. Premium materijal za zamračivanje : naše zavjese za zamračivanje mogu stvoriti ugodnu i ugodnu atmosferu u spavaćoj sobi vaših dječaka ili djevojčica, a da pritom i dalje omogućavaju filtriranje prirodnog svjetla. Jednostavno održavanje : naše zavjese se lako održavaju hemijskim čišćenjem ili pranjem u hladnoj vodi. Izbjegavajte korištenje izbjeljivača s klorom, sušenje u sušilici ili peglanje. Napomena : imajte na umu da mogu postojati male varijacije boja između stvarnog proizvoda i slika zbog razlika u osvjetljenju i prikazu. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Glatka, meka, laka za čišćenje . Pakovanje dolazi sa instalacionim priborom. Boja : kao što je prikazano na slikama iznad.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.