• Novo
Zavežite zavjese za Windows, Buffalo provjerite karirani Gingham uzorak štap džep podesive nijanse za vezivanje za kuhinjske prozore Cafe zavjese,, Crvena

Zavežite zavjese za Windows, Buffalo provjerite karirani Gingham uzorak štap džep podesive nijanse za

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Imamo strast da isporučimo kreativne, funkcionalne i moderne proizvode visokih standarda kvaliteta po pristojnim cenama, stvarajući umetnost koja će unaprediti svaku oblast u vašem domu i poboljšati opšte blagostanje vaše porodice. Gotovo napravljeno : Prodaje se po panelu, pakovanje sadrži 1 panel zavežite zavesu za prozore, 42"Wx63"L sa 3" džepom za štap na vrhu za lako kačenje. Moderan dizajn : klasični buffalo karirani gingham karirani uzorak dobro funkcioniše sa mnogim stilom ukrašavanja : moderan stil seoske kuće, francuski stil zemlje, rustikalni/seoski stil, itd. Kvalitetna tkanina : napravljena od 100 posto pređe obojenog predenog poliestera, otpornog na bore, dlačica i na komade. Dugotrajna tkanina će zapravo omekšati i poboljšati se ponovljenim pranjem, a boje će zadržati žive boje kroz godine pranja. Jednostavno podešavanje : zavesa za vezivanje je jednodelna zavesa koja uključuje dve podesive vezice koje se mogu podesiti na visinu koju želite. Služiti dobro : omogućava svjetlo prirode n dajući vam određenu količinu privatnosti, savršen za kuhinju, kafe, kupatilo, potkrovlje, podrum, uredska soba i drugih prozora.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.