• Novo
Goory Plaža Krajolik Grommet Draperije Plava Spavaća Soba Panel Zavjese Posteljina Teksturirana Home Decor Dnevni Boravak Prozor Zavjese Stil-D W:30 H: 65

Goory Plaža Krajolik Grommet Draperije Plava Spavaća Soba Panel Zavjese Posteljina Teksturirana Home Decor

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Specifikacije : Stanje : 100% Brand New Type : Panels Header : Grommetstransparentnost : filtriranje Svetlostimounting : montiranje na Zidstil : Modern Room : kuhinja,spavaća soba,dnevni Room Material : Polyester Pattern : plaža Scenery Color : kao što slika pokazuje veličina (Šxv) : W : 24" x H : 59" ,W : 30" x H : 65",W : 41" x H : 91",W : 33" x H : 83",W : 51" x H : 63",W : 51" x H : 83"karakteristike : 1.Dizajn : polu sjenčanje, sa printom pejzaža na plaži, ukrasite svoje prozore i zaštitite svoj namještaj, podove i umjetnička djela od pustoši sunca.2. Izrađena od visokokvalitetnog zanatskog i izdržljivog materijala, potpuno je nova zavjesa s dugim vijekom trajanja, ali se može prati vodom, koja se lako održava.3. Divan izgled : stvorite mekan i svjež izgled, dotjerajte svoj prozor ovim poluprozirnim platnenim teksturiranim zavjesama.4. Pogodan je za dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju i druge prostorije.5.Lako se održava : perivo u mašini/ruci samo u hladnoj vodi, nežni ciklus, sušenje u mašini na niskom nivou, bez izbeljivanja, peglanje na niskoj temperaturi.Paket Uključuje : 2 Ploče Zavjese Samo Napomena : 1. Molimo dozvolite odstupanje mjerenja od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.2. Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od boje prikazane na slikama. Materijal : posteljina izgleda poluprozirne zavjese s printom pejzaža na plaži izrađene su od luksuzne poliesterske tkanine sa bambusovom teksturom i jasnom teksturom,te su zanimljivije od obične tradicionalne čiste pređe. Privatnost osigurana : ove fantastične polu-prirodne platnene draperije su udobne, udobne, poluprozirne, blokiraju dovoljno svjetla i prirodno svjetlo može biti dovoljno debelo da pruži privatnost. Dodajte osvježavajući šarm svom prozoru, pružite vam ležeran prostor i mekšu viziju. Smanjenje svjetlosti : Poluprozirne zavjese omogućavaju malo prirodnog svjetla da prođe kroz prozor, a da vam i dalje pruža određeni stepen privatnosti. To je idealna opcija između zastora za zamračivanje i prozirnih ološa. Objesite naše zavjese, neka vaša soba bude prozračna i prozračna. Lako se održava : može se prati u mašini u nježnom ciklusu i hladnoj vodi, ne izbjeljivati. Toplo peglajte i sušite u mašini za sušenje veša na niskim temperaturama. Višestruka prilika : poluprozirne zavjese mogu se koristiti za dnevni boravak,spavaću sobu,dječiju sobu,rasadnik,blagovaonicu, kuhinju i vrata. zavese će vam osvetliti sobu sa živopisnim.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.