• Novo
Ekskluzivne Kućne Zavjese Sateen Keper Tkana Soba Zatamnjenje Dugme Za Zatamnjenje Gornja Zavesa Panel Par, 96 Dužina, Ugalj

Ekskluzivne Kućne Zavjese Sateen Keper Tkana Soba Zatamnjenje Dugme Za Zatamnjenje Gornja Zavesa Panel

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Sateen button top top, ploče za zavjese za zamračivanje donose bogat, luksuzan izgled i ultra meki osjećaj u svaku sobu. Ovi paneli su isprepleteni sa izolacijom zatamnjenja koju pružaju Light Block i Thermax tehnologija. Dizajnirani da blokiraju svetlost i sprečavaju da štetni UV zraci dođu do vaših podova i nameštaja, ovi paneli takođe sprečavaju prenos hladnoće ili toplote spolja, povećavajući energetsku efikasnost vašeg doma. Paneli pružaju neusporedivu privatnost i omogućavaju vam stvaranje tame u bilo koje doba dana, što ih čini savršenim za sve koji žele blokirati dnevno svjetlo, odrijemati ili zadržati odsjaj sunca sa televizora. Gornji paneli sa sateen dugmetom će se lepo ogrnuti od vaše omiljene šipke za zavese do prečnika 1 5/8" skrivenim jezičcima, ostavljajući obrnuti gornji deo dugmeta za nabor kako biste dodali dašak elegancije vašem dekoru prozora. Ukupna širina tkanine od 52 " na dnu ploče dodaje punoću i pruža luksuzan osjećaj. Zbog nabrane konstrukcije, širina vrha će biti manja od mjerenja na dnu. Naše prozorske zavjese su savršen završni dodir za svaki dnevni boravak, trpezariju, spavaću sobu, kupatilo i kućnu kancelariju. Naš stilski dizajn upotpunjuje svaki dekor životnog prostora! * Dizajniran sa bezvremenskom ljepotom na umu. * Modni stil naprijed dodaje bogatstvo vašem dekoru. * Smanjuje izlaganje suncu i pruža privatnost.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.