• Novo
Difle II TPO PW

Difle II TPO PW

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

DFII95 W-35 Dicor krovni sustavi osiguravaju vodonepropusni krov koji je lako održavati i uštedjeti energiju kroz njenu karakteristike toplinske reflektiranje. Vrlo je otpornost na punkciju, a super je vrhunska zatezna čvrstoća i podnosi štetu UV zrake. Membrana se uklanja neujednačenim vremenskim prilikama ili krešenom. Svi sistemi krovnih dicor-a koriste iste dvije dijelove instalacijske komponente : lijepljenje ljepljive butil trake i brtvilo za brtvljenje. Ovi elementi se mogu kupiti zasebno ili kao paket u krovnim komponentama krovnih proizvoda Kit.Diflex II TPO : Non-Fleece podržala je TPO membranu iz Dicor-a RV krovnih stručnjaka. Za razliku od standardnog TPO Diflex II izuzetno je fleksibilan i tako je dobro kao većina EPDM-a. Lako se u skladu s većinom RV krovnih površina za čvrsto čvrsto postavljanje. Diflex II je reljefna laganim šljunčanim uzorkom da se tupi oštre refleksije i pruži klasični izgled . imati alternativni - difleksni krov 9'6in.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

NT 20SEQ RV peć PK

KM 9.39

LP gas; Broj modela NT20 SEQ; 19000 BTU; Opcionalni bočni kanal; 2.8 Amp Draw; 93 / 8 inčna širina x 91 / 2 inča visina x 211 / 8 inčna dubina; Elektronsko paljenje; Zaptiveni otv

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.