• Novo
SeaStar Solutions TFXTREME 600A Mercury Mariner Force Mercruiser Control kabel

SeaStar Solutions TFXTREME 600A Mercury Mariner Force Mercruiser Control kabel

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj upravljački kabl idealan je za vaš brod. Sea Star Solutions TFXTREME 600 A Merkur / Mariner / Sila / Mercruiser Kontrolni sklop kabela : Nehrđajući čelik i mesingani spoj. Odgovara Mariner / Mercury / Mercruiser 1965-datum; Sila 1993 - Datum sa kontrolom žive; Svi mariner motori sa Mercury / Mariner Controls (osim prije 1993. 40k i niže); Svih 1993-datuma sile (američki marinac) sa silom / amerikom mariner / Mercury Controls. TFXTREME kablovi za jednostavno kretanje i minimalno izgubljeno kretanje (4 "minimalni polumjer savijanja). Posebno dizajniran za složene i / ili duge kablove, ali oni će omogućiti bilo kojoj kontroli da se lakše upravljaju uz manje povlačenja i habanja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Vijčanikover-85 crna

KM 13.99

Poliester fleksibilni vazdušni kanal (0133100m) od strane AP proizvoda Ovaj vrhunski proizvod je stručno izrađen u skladu sa strogim industrijskim standardima za ponudu fuzije dobro uravn

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.