• Novo
Carver stilizirani poklopac plovila za V-Hull RunABout sa standardnim toranjom

Carver stilizirani poklopac plovila za V-Hull RunABout sa standardnim toranjom

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Poverite Carver da vam donese najbolje proizvode za ljubitelja ribolova. Carver stiliziran na poklopac plovila za V-Hull Run ABout sa standardnim toranjom : 2 dodatni dugi tornjevi slotovi smještaju gotovo svaku konfiguraciju kule kako bi odgovarala većini dodataka u OEM-u. Tower Slots potpuno su obloženi pričvršćivačima kuka i petlje kako bi brod zadržali potpuno zaštićen. Toranjski utor počinje 86-1 / 2 "od luka i dugačak je 108". 1/4 "Crtač za teške carke zasnovan u rubu. TEŽI RADNI POKLOPAKNI KILEKTI I DVIJE ROPE UKLJUČENE SVAKOM POKLOPOM. MAX VINA šine : 8". Vanbrodski modeli imaju priključeni poklopac motora. VST19 o / b. Širina snopa : 102 ". Središnja linija : 19'6".

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Difle II TPO PW

KM 0.67

DFII95 W35 Dicor krovni sustavi osiguravaju vodonepropusni krov koji je lako održavati i uštedjeti energiju kroz njenu karakteristike toplinske reflektiranje...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.