• Novo
Prigradski 5243A Combo RV GAL GAL i električni grijač vode s neposrednim paljenjem iskre

Prigradski 5243A Combo RV GAL GAL i električni grijač vode s neposrednim paljenjem iskre

Stupnjevi:
KM 8.49

Iznos
Tova je dostupna

Kompletna linija suburbanskog grijača za vodu za sve rekreativne aplikacije vozila. Iskoristite kamp ili moć generatora da zagrijavate svoju vodu. Električni element od 1440 vata Nicolay pruža stopu oporavka od 6 galona na sat. Za brzu stopu oporavka od 16,2 galona na sat, i plin i električni mogu se istovremeno koristiti. Prigradski 5243 A Combo RV 10 GAL GAL i električni grijač vode sa direktnim čeličnim spremnikom za paljenje porculana za dugog vijek trajanja. Zamjenjiva anodna šipka pruža daljnju zaštitu od korozije. Brza brzina oporavka : Brzi oporavak znači više vruće vode i manje hladnih ciklusa vode. Pogodna veza za vanjsku garinsku liniju. Jednodijelni, oblikovani metalno upravljanje metalom štiti kontrole iz vremena. Kopolimerna izolacijska jakna posebno je postavljena u spremnik da bi zadržala toplinu. Direktna isprva i električni element.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Norcold montaža vrata

KM 2.67

Dolazi s punom garancijom proizvođača odgovara višestrukim proizvodima i modelima (kontaktirajte prodavača sa svojim vozilom za informacije o kompatibilnosti sa kompatibilnošću) dolazi

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.