• Novo
Satna udobnost Lela Ženska široka širina kožne cipele Crne 5.5

Satna udobnost Lela Ženska široka širina kožne cipele Crne 5.5

Stupnjevi:
KM 18.50

Iznos
Tova je dostupna

24-satna udobnost LELA ženska široka širina T-remen za dizajn. Ovi se natikači imaju okrugli nožni prst, remen sa podesivom kopčom i 1 "nisku petu. Izvrsna potplata izrađena je od gumenih materijala koji pružaju maksimalnu vuču, a kožni gornji dijelići prozračnost koja vam ne smetaju noge tokom neprekidnog radnog dana. ** Povratnici **. Pronađite veliki izbor stilova širine širine na našoj službenoj maloprodajnoj web stranici Fazpaz. Com. Registruj je brz i besplatan, plus dostava za poklon za 205 dana, a 365 dana lakih povrata, i Prioritetna dostava na svim robama. ** O kompaniji **. Obuća Međunarodna korporacija (FOUNDEBUS), smještena u Fairfield NJ, započela je proizvodno i veleprodajne operacije 1977, a od tada je nastavio davanje kvalitetne obuće po konkurentnim cijenama potrošača smještenih preko globus. Specijalizacija za širine širine, naša raznolikost žičanih marki (24-satna udobnost, peerage, nejasna i cvjetna) postala su široko prepoznata za kvalitetu, modu, udobnost i pristupačnost. Širina (W) iz FAZPAZ-a. 1 "Niska peta. Maksimalna vučna gumena potplata.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ženske platnene cipele

KM 9.99

Ove ženske izblijedjele Glory patike su neophodne za Moderan komfor! Sa udobnim đonom ove cipele za hodanje nude podršku dok i dalje izgledaju sa stilom Uparite ih sa svojim omiljenim tra

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.