• Novo
Veliki Buda ženska cipela za ležernu haljinu sa više naramenica

Veliki Buda ženska cipela za ležernu haljinu sa više naramenica

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Upotpunite svoju letnju garderobu sa ovim parom elegantnih Big Buddha ženskih multi Strap Heel Casual Dress Shoes. Ove sandale imaju petu od 2 inča i savršene su za prilike kada želite nositi štikle, a da ne izgledate previše formalno. Ukrštene trake i dvije podesive kopče sa strane gležnja daju ovim cipelama elegantan izgled. Patentni zatvarač na stražnjem dijelu pete olakšava postavljanje i spuštanje, a jastuk đona će vam biti udoban bilo da ste u uredu ili plešete cijelu noć u ženskoj noći. Kombinirajte ovu svestranu cipelu s haljinom ili šortsom, suknjama ili kaprisom i svojim omiljenim topom za elegantan ansambl koji možete uzeti iz dana u noć. Big Buddha ženske cipele sa više naramenica na petu Ležerne haljine : gornji sadržaj : 96,7% poliuretan, 3,1% kirsite, 0,2% poliester . Potplat : 76% poliester, 24% TPR . Sandale na petu . Ukrštene trake . Dvije podesive kopče na gležnju . Zatvaranje patentnog zatvarača za petu. Jastuk . Peta od 2 inča . Spot čist mekom krpom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Tako lagana lagana ulica

KM 12.50

Sličite na žarulja iz tako lagane ulice za trenutnu udobnost Ove sportske casual cipele imaju dodani bonistezanja za fitne elastične gorirstvo zbog lakoće kretanja prilikom hodanja...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.