• Novo
Izblijedjela Slava ženska Ležerna udobna obuća za cipele

Izblijedjela Slava ženska Ležerna udobna obuća za cipele

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Ove ženske casual cipele iz izblijedjele slave čisto su dizajniran, udoban i svestran dodatak vašem ormaru. Sa gornjim dijelom od meke tkanine i umjetne kože, ove cipele imaju dizajn bez muke, tako da nećete morati brinuti o petljanju s gomilom vezica ili naramenica dok ste u žurbi. Podloga je podstavljena da smanji zamor dok ste u pokretu, dok peta od 2.25 inča pruža šik siluetu i skromno povećanje visine. Kvadratni prst upotpunjuje slip-on cipele, koje su dostupne u klasičnoj crnoj boji i lijepo upotpunjuju vašu ležernu garderobu. Izblijedjela Slava ženska Ležerna udobna Navlaka za cipele : gornji dio od tkanine . TPR, potplat od tkanine . Ležerne cipele . Slip-on stil . Gornji dio od umjetne kože i meke tkanine . Podstavljena podloga . 2.25 " peta . Četvrtasti prst . Dostupno u crnoj boji . Molimo koristite meku tkaninu za čišćenje cipela.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Easy Street Darcy puca

KM 12.49

Savršeno za posao ili vikend, Darcy by Easy Street ima perforirani ovratnik s metalnim klipovima i funkcionalnim metalnim patentnim zatvaračem za mali urbani stav Unutar Gore, velikodušno

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.