• Novo
Crocowalk Mary Jane Cipele žene ravne ležerne patike za prozračivanje Nelični za starije dame

Crocowalk Mary Jane Cipele žene ravne ležerne patike za prozračivanje Nelični za starije dame

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Crocowalk Mary Jane Cipele Žene Ležerne prilike prozračne tenisice Nelični za starije Dame Antiklizni potplat - Antiklički MD potplat koristi se za povećanje trenja sa zemljom i čvrsto drži zemlju, stabilno drži tlo, koji čvrsto drži. Jednostavan za stavljanje i isključivanje - Trake za prenose su vrlo podesive zahvaljujući viljuškim zatvaračima, raspon podešavanja idealan je za promjene u stupnju oticanja. Dijabetički čičak za zatvaranje papuča postavlja se na stopalo, a ne da noga mora biti prisiljena na njega nositelj . Trenutno reljef - okružite noge sa ovim super udobnim, nevjerojatno mekim ekstra širokim cipelama. Veoma prometna za smeštaj natečenih stopala. Noge će vam se osjećati kao da su u oblaku. Pomaže ublažavanju pritiska na natečenim stanjima noga, edema, čireva, čireva, dijabetesa, osjetljive kože i pomaže oporaviti se od bola. Ciljna korisnik i prigoda - ljekari, medicinske sestre, ured, avion , Bolnica, unutarnji i vanjski, ove udobne cipele donijet će pomoć na otečenu noge, ravne noge, talipes Valgus, Hallux Valgus, Splayfoot i još mnogo toga.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Easy Street Garrett Flats

KM 10.49

Odličan stil za kada ste u pokretu, Garrett by Easy Street će vas udobno odvesti tamo Prsti su ti pokriveni, a stopalo je otvoreno za tople vremenske dane Istegnite se za fit, sportski pod

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.