• Novo
Outfitter RV Lock & Pad, bijeli

Outfitter RV Lock & Pad, bijeli

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Konačno, zaključavanje vrata udaljene putne prikolice koja nudi praktičnost i sigurnost koju traži ozbiljan RV entuzijast. Dolazi s novom ručkom RVLOCK, daljinskim upravljačem, bežičnom tipkovnicom, 2 tipkom i hardverokutnom - 1- SKU : KSAO91840 Mobile Outfitters s daljinskim upravljačem : Integrirani sistem zaključavanja bez ključa za vrata za zaključavanje bez ključa za RV ulazna vrata. Dizajniran da bude vrlo siguran. Kupite dodatne ključne fobs (302344) i do deset uređaja može se sinhronizovati u jedinstveni kod vlasnika. Teška mehanizma za zaključavanje čeličnog zaključavanja i ožičenje konsolidira se izravno u ručicu vrata, što olakšava instalaciju.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Difle II TPO PW

KM 0.67

DFII95 W35 Dicor krovni sustavi osiguravaju vodonepropusni krov koji je lako održavati i uštedjeti energiju kroz njenu karakteristike toplinske reflektiranje...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.