• Novo
Židobrana likovna umjetnost 'dvostruka svjetska' platna umjetnost Philippe Sainte-Laudy

Židobrana likovna umjetnost 'dvostruka svjetska' platna umjetnost Philippe Sainte-Laudy

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Umjetnik : Philippe Sainte-laudysubject : Floralstyle : Modern & Contemporary Poduct Tip : Srebrni okvir, Bijela prostirka, akril Ovaj spreman za objesiti, matted framed art komad ima oblačan dan preko jezera. Fotograf Passion Godinama, Philippe je preuzeo neposredno fotografiranje krajolika i prirode. Uvijek u potrazi za najboljim svjetlom i najoriginalnijim uglom, on održava stalnu potragu za najljepšem mjestima koja ih okružuju. Philippe se ponosi u razumijevanju složenih interakcija između svjetla, vremena, pejzaža, plima, biljaka i životinja. On smatra da je važno imati duboko poštovanje za ovu planetu i njegove stanovnike. Philippe se nada da njegova fotografija može približiti ljude prirodi i ohrabriti ih da ga sačuvaju za buduće generacije. 11x14 Giclee print ispod akrila u srebrnom okviru od 16x20. Giclee (jee-clay) je napredni proces ispisa za stvaranje muzejskog kvaliteta preličnih reprodukcija. Ovaj visokokvalitetni print je matiran pomoću antiknog bijelog matiranja i dolazi u srebrnom okviru. Dodaje se jasan akrilni okrenut za zaštitu ispisa. Komad se u potpunosti sastavi profesionalni frameri i spreman je za objesiti. Antikna bijela prostirka omogućava da se slika zaista ističe, čineći ga odličan dodatak bilo kojem prostoru. Fotograf Passion Godinama, Philippe je preuzeo neposredno fotografiranje krajolika i prirode. Uvijek u potrazi za najboljim svjetlom i najoriginalnijim uglom, on održava stalnu potragu za najljepšem mjestima koja ih okružuju. Philippe se ponosi u razumijevanju složenih interakcija između svjetla, vremena, pejzaža, plima, biljaka i životinja. On smatra da je važno imati duboko poštovanje za ovu planetu i njegove stanovnike. Philippe se nada da njegova fotografija može približiti ljude prirodi i ohrabriti ih da ga sačuvaju za buduće generacije. - Oblačan dan preko jezera.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Great Big Canvas

KM 19.00

Great Big Canvas 16x16 platno Zidna umjetnost pod nazivom "Morske školjke iz snova IV " Osjećamo da je zidna umjetnost najvažniji aspekt izgleda i osjećaja bilo koje sobe Umjetnost dovr�

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.