• Novo
Wynwood Studio Životinje Zidno umjetnosti platno Otisci 'Bree' Farm životinje - bijela, smeđa

Wynwood Studio Životinje Zidno umjetnosti platno Otisci 'Bree' Farm životinje - bijela, smeđa

Stupnjevi:
KM 11.99

Iznos
Tova je dostupna

Piste Avenue Životinje Zidno umjetnosti Platno Ispisuje 'Bree' Farmske životinje - bijela, smeđa, je vješto izrađena modernom umjetničkom osobnom osoblju. Sa sveobuhvatnom bijelom bojom, ovaj likovni umjetnički otisak iz Avenijem pista je savršen završni dodir do vaše kućne dekorske teme. Značajke : Ovaj umjetnički komad ima kvadratnu orijentaciju. Životinje i insekti Dizajnirajte sa temom uzgoj domaćih životinja kako biste vam donijeli savršenu zidnu umjetnost. Održivi i ljubazni šumi. Profesionalno se ručno ispružilo u održivom drvenom okviru debljine 1,5 inča. Stiže spremno za objesiti s unaprijed instaliranim kukama za lako viseće. Uključeni su i nokti i vješalica. Odštampano pomoću ultra premium i otporne u izblijeđenosti i jamčiti visoku rezoluciju i živopisne boje. Dostupno u nekoliko opcija veličine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Great Big Canvas

KM 19.00

Sjajna velika platna 20x30 platno Zidna umjetnost pod nazivom "Grand Canyon, Arizona " Osjećamo da je zidna umjetnost najvažniji aspekt izgleda i osjećaja bilo koje sobe Umjetnost dovrša

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.