• Novo
Wynwood Studio Canvas Prowess Queen Moda i Glam Portreti Zidna umjetnost Platno Ispis žuti senf 16x24

Wynwood Studio Canvas Prowess Queen Moda i Glam Portreti Zidna umjetnost Platno Ispis žuti senf 16x24

Stupnjevi:
KM 21.00

Iznos
Tova je dostupna

Dajte svoj kućni dekor jedinstveni izgled sa kraljicom Wynwood Studio Canvas, prekrasnog ljepota i modnog zidno umjetničkog djela izrađenog vještinom i stilom autentičnih umjetnika u SAD-u. Odštampano premium mastilama na visokokvalitetnom platnu kako bi se osiguralo da se njegova potpis žuta i senfna ističe dok se opire Fade. Njegovi fini detalji i zapanjujući završetak čine ovu umjetnost savršenim završnim dodirom na vaš zidni dekor. Platno otporno na smanjivanje, profesionalno se rukuje u obliku drvenog okvira debljine 0,75 inča. Štampano pomoću visokokvalitetnih mastila za garanciju definicije i živopisne boje. Stiže spremno za objesiti. Uključeni nokti i vješalica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Great Big Canvas

KM 19.00

Great Big Canvas 16x16 platno Zidna umjetnost pod nazivom "Morske školjke iz snova IV " Osjećamo da je zidna umjetnost najvažniji aspekt izgleda i osjećaja bilo koje sobe...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.