• Novo
Wynwood Studio Sažetak Zidno umjetničko platno Ispisuje uzorke 'šećerne pahuljice' Ružičasti, bijeli

Wynwood Studio Sažetak Zidno umjetničko platno Ispisuje uzorke 'šećerne pahuljice' Ružičasti, bijeli

Stupnjevi:
KM 17.95

Iznos
Tova je dostupna

Veze Avenue Sažetak Zidno umjetnosti platno Otisci 'Šećerni Flake Herringbone' uzorci - ružičasta, bijeli šećer HERINGSBONE, je vješto napravljeno modernim umjetničkim djelom od stvarnih umjetnika. Sa sveobuhvatnom ružičastom bojom, ovaj fini umjetnički print avenijem pista je savršen završni dodir do vaše kućne dekorske teme. Ovaj umjetnički komad ima kvadratnu orijentaciju. Geometrijski dizajn sa temom obrasca da vam donese savršenu umjetnost zida. Održivi i ljubazni šumi. Profesionalno se ručno ispružilo u održivom drvenom okviru debljine 1,5 inča. Stiže spremno za objesiti s unaprijed instaliranim kukama za lako viseće. Uključeni su i nokti i vješalica. Odštampano pomoću ultra premium i otporne u izblijeđenosti i jamčiti visoku rezoluciju i živopisne boje. Dostupno u nekoliko opcija veličine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Great Big Canvas

KM 1.67

Great Big Canvas 20x30 platno Zidna umjetnost pod nazivom "Podvodni svjetišni valovi VI " Osjećamo da je zidna umjetnost najvažniji aspekt izgleda i osjećaja bilo koje sobe Umjetnost dov

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.