• Novo
Ispovijedi o heretiku

Ispovijedi o heretiku

Stupnjevi:
KM 7.00

Iznos
Tova je dostupna

Iskreno i eruditni memoir prednjeg čovjeka visoko priznati poljski teški metalni grupi Behemoth, jedan od globalnih metalnih scenskih prizora najobičniji i kontroverznici. "Pobuna je dio mladih. Ponekad je opasno. Umjesto mača držim gitaru u rukama. Ja sam u istom, krutom svijetu, ali umjesto Molotov koktela, imam računar. To je računar. mnogo snažnije oružje. "Ispovijesti heretika je iskrena i eruditna memoar prednjeg čovjeka i pokretačke sile iza poljske teško-metalne grupe Behe Moth, trenutno na vrhu njihove igre nakon izlaska njihovog XP-a za 2014. godinu Sotonist.preseljen kao niz ispitivanja prijatelja i saradnika, knjiga otkriva složeni čovek od velikog kontrasta - zdravstveno, visoko osobnog intelektualca poznat po svojim ekstremnim muzikom, a još ekstremnija muzika - podižući poklopac na sve Iz njegovih sukoba s poljskom katoličkom crkvom da se pojavljuju kao sudac na poljskom izdanju glasa u svoju nedavnu bitku sa leukemijem. • Autor : Adam Nergal Darvi, Mark Eglinton • ISBN : 9781908279750 • Format : Meke korice • Datum objave : 2015-03-31.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

'Uhvaćen u mošu'

KM 28.45

Ova studija istražuje načine na koje se moštvo i ekstremna metalna muzika odražavaju i obavještavaju društvene svjetove metalnih navijača On istražuje kako podzemna subkulturalna pra

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.