• Novo
'Uhvaćen u mošu'

'Uhvaćen u mošu'

Stupnjevi:
KM 28.45

Iznos
Tova je dostupna

Ova studija istražuje načine na koje se moštvo i ekstremna metalna muzika odražavaju i obavještavaju društvene svjetove metalnih navijača. On istražuje kako podzemna subkulturalna praksa doprinose našem razumijevanju kako se nasilje, bol i zadovoljstvo može razmišljati sa suosjećanjem i mogućnosti u slobodno vrijeme. Ključni pojmovi poput liminalnosti (Turner, 1979), Dionizijska estetika (Maffesoli, 1993. I ponašanja u Edmontonu, Kanada. Teme u fizičkosti i stvarnosti sudjelovanja u moshpitu, jame, pregovaranje o prostoru unutar moshpita, i značaj Moshing za lokalne metalne navijače. Studija je naglasila kako su tenzije, zadovoljstva i otporne prakse potrebne za stvaranje smislenih slobodnih iskustava i poziva nas da ponovimo načine na koje se nalaze marginalne slobodne prakse mogu biti uključene u dominantne zabavne diskurse "uhvaćene u mošu" (meke korice).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Uvod u američku muziku

KM 41.12

Richard Crawford i Larry Hamberlin pokazuju kako su živahne interakcije između narodnih, popularnih i klasičnih sfera učinile američku muziku rezonatu s publikama širom svijeta Student

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.