• Novo
Okrugli peškir za plažu pokrivač cvjetni šareni Realistični leptiri i umjetnički lijepa ljepota čist putni krug kružni ručnici Mat tapiserija bacanje na plažu

Okrugli peškir za plažu pokrivač cvjetni šareni Realistični leptiri i umjetnički lijepa ljepota čist putni

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Naša okrugla prostirka savršena je za piknike u parku, čuvanje pijeska na plaži ili uživanje u kampu za vikend. Okrugli peškir za plažu se lepo sklapa za jednostavnu prenosivost i skladištenje. Također možete staviti na ramena kao šal da blokirate sun osim vanjske upotrebe,možete koristiti i u svom domu kao materijal za prostirku za jogu : mikrofibre i izdržljivi ručnik. Veličina : prečnik 60 inča (1,5 m). Udoban, lijep i kvalitetan, jednostavan za rolanje ili presavijanje za jednostavnu prenosivost i skladištenje. Udobno Lezite na prekrasnim plažama širom svijeta, a da vam pijesak ne dođe po cijeloj odjeći/tijelu, ponekad možete obući ramena da blokirate sunce.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.