• Novo
Ručnik za plažu od mikrovlakana Super lagani šareni ručnik za kupanje pješčano pokrivač za plažu višenamjenski ručnik za Putni bazen, Summer Savings Clearance

Ručnik za plažu od mikrovlakana Super lagani šareni ručnik za kupanje pješčano pokrivač za plažu višenamjenski

Stupnjevi:
KM 9.49

Iznos
Tova je dostupna

t t . t. Tmicrofiber peškir za plažu Super Lagan šareni peškir za kupanje plaža otporna na pesak . t Blanket višenamjenski ručnik za Putni bazen 27x59 inča. . Karakteristike : . t t. t Ultra lagani i kompaktni peškir za dugu plažu : . tovo nije tradicionalni ručnik za kampiranje. U poređenju sa običnom plažom . ttowels, naši lagani ručnici za plažu su lakši i tanji. Tako da jeste . tpogodan za pakovanje i nošenje. Možete smotati plišani peškir za plažu . ttravel, Kampiranje, planinarenje. Naš lagani ručnik za plažu bez pijeska donijet će . tyou divno putovanje. t Dries lako : . peškir za plažu otporan na turneju suši se tri puta brže od pamuka. Sve što ti treba . TDA to uradi je da ga otvorite na otvorenom prostoru ili u svom dvorištu. vi ste na . ta bazen stranke ili dugo putovanje na plaži, kada ručnik osuši brže od bilo koga . telse na liniji za veš, tako da ne morate da nosite mokar peškir kući. TS-free mikrovlakana : . tne dozvolite da pijesak utiče na vaše dobro raspoloženje dana! Samo objesite bez pijeska . tmicrofiber ručnik za sušenje nakon upotrebe ili sušenje na suncu i surfanje . tsvaki ručnik za lako uklanjanje pijeska! To znači da pijesak na plaži . keper ne ostavljajte neuredne stvari u automobilu ili ruksaku na putu kući. t SIZE:70x150cm / 27x59inch. t Our prednost : . t1.Napravljen od visokokvalitetnog mikrovlakana, sa odličnom mekoćom i udobnošću. t2.It ima dobru i visoku stopu upijanja vode. T3.Lagan i prenosiv, sklopivi dizajn, i može se objesiti i . stacked4.Pogodno za unutrašnju i vanjsku upotrebu, sa odličnom prenosivošću. t Ideal za plaže, bazena, banje, saune, teretane, joga, putovanje,. tcamping, i izlet. t Based na sve prethodne funkcije koje odgovaraju svim potrebama korištenja plaže, u . tnamena ovog peškira je da ga koristi na plaži. Mi vam ovo . ttowels vam mogu pomoći da uživate u vremenu na plaži. . Paket Uključuje : . T T. t1x Microfiber peškir za plažu. . . . . . . Iwruhzy ručnik za plažu od mikrovlakana Super lagani šareni ručnik za kupanje otporni na pijesak pokrivač za plažu višenamjenski ručnik za Putni bazen 27x59 inča.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.