• Novo
Freshee Cabana trak na plaži, plavi - sadrži IntelliFresh antimikrobna tehnologija

Freshee Cabana trak na plaži, plavi - sadrži IntelliFresh antimikrobna tehnologija

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Patentirani miris i zaštita svježine - Niko ne voli smrdljivi ručnik za plažu, ali to je uobičajen problem što mnogi od nas imaju svaki dan. Svi se proizvodi za osveće tretiraju se intelifresh ugrađenom zaštitom, koji neutralizira mirise koji dolaze u kontaktu s tekstilom. Intelli Fresh je patentirana aplikacija koja se primjenjuje na proizvod tijekom procesa proizvodnje. Intelli Fresh aktivno djeluje na proizvodu kako bi se ciljali klice i bakterija koje uzrokuju mirise u ručnicima. Ovi ručnici ostat će svježe i čistač upotrebe nakon upotrebe i pranja nakon pranja. Zato nastavite i uživajte u tog dana na plaži bez brige o smrdljivim, smrdljivim ručnicima! Ručnik za plažu Cabana Stripe, plavi 100% pamuk. Oeko-Tex standard 100 i izrađen u zelenom certificiranom. Ultra upijajući, vlage Wicking i će vas osušiti ni u jednom trenutku. Mašina koja se može prati za lako čišćenje i tehnologija Intelli Fresh neće se isprati!. Ručnici za uzgoj na plaži dodaju podebljano rafalnu boju do dana na plaži ili samo ublažavajući po bazenu. Uključen je jedan (28 WX60 L) ručnik za plažu na plaži.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Oslonci Tukan Plava

KM 3.00

Ošišani peškir sa štampom u više boja, da se osvežite dobrom upijanjem Vrhunski dizajn i meki osjećaj daju dodir perja vašem tijelu Oslonci Tukan plava : ošišani peškir sa štampo

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.