• Novo
Vrhunski Štampani Pamučni Peškir Za Plažu

Vrhunski Štampani Pamučni Peškir Za Plažu

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Donesite svoj prepoznatljivi stil na more uz vrhunski štampani pamučni peškir za plažu. Napravljen od 100% pamuka za osjećaj meke ruke i izvrsno upijanje, ovaj meki ručnik za plažu savršen je za opuštajući odmor na jezeru, pored bazena ili na pješčanoj plaži. Ovi prijatni štampani peškiri za plažu mere neverovatnih 28" x58", pozitivnih da oduševljavaju i šarmiraju, ulažu u vrhunski izrađeni peškir za plažu za vaše prijatelje i porodicu. Lako se održava, jednostavno perite u mašini na hladnom sa sličnim bojama na osetljivom ciklusu bez izbeljivača. Duboke boje mogu krvariti. Sušite u mašini za sušenje veša na niskoj temperaturi. Ne čistite hemijsko čišćenje. Ne peglajte. Operite prije prve upotrebe. Donesite svoj prepoznatljivi stil na more uz vrhunski štampani pamučni peškir za plažu. Napravljen od 100% pamuka za osjećaj meke ruke i izvrsno upijanje, ovaj meki ručnik za plažu savršen je za opuštajući odmor na jezeru, pored bazena ili na pješčanoj plaži. Ovi prijatni štampani peškiri za plažu mere neverovatnih 28" x58", pozitivnih da oduševljavaju i šarmiraju, ulažu u vrhunski izrađeni peškir za plažu za vaše prijatelje i porodicu. Lako se održava, jednostavno perite u mašini na hladnom sa sličnim bojama na osetljivom ciklusu bez izbeljivača. Duboke boje mogu krvariti. Sušite u mašini za sušenje veša na niskoj temperaturi. Ne čistite hemijsko čišćenje. Ne peglajte. Operite prije prve upotrebe.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Oslonci Tukan Plava

KM 3.00

Ošišani peškir sa štampom u više boja, da se osvežite dobrom upijanjem Vrhunski dizajn i meki osjećaj daju dodir perja vašem tijelu Oslonci Tukan plava : ošišani peškir sa štampo

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.