• Novo
Allytech iPhone Pro CASE, Crystal Clear stražnji poklopac Zaštitni zaslon Protector za zaštitu Otpremne za protu-ogrebotine za Apple iPhone Pro 5,8

Allytech iPhone Pro CASE, Crystal Clear stražnji poklopac Zaštitni zaslon Protector za zaštitu Otpremne

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Kompatibilan sa i Phone 11 Pro 5,8 inča. Kompatibilan sa i Phone 11 Pro 5,8 "2019, a ne za drugi i Phone model. Molimo potvrdite pre kupovine. Da biste lako instalirali zaštitni ekran .. Ultra Clear Hibrid futrola. Povratni poklopac tvrdog računara pruža sigurniju zaštitu, meki TPU branik pruža ugodnije prianjanje. Ultra Slim HD Clear i anti-žute rezerve . ekrana i Zaštita kamere. Podignute usne i ivice oko ekrana i fotoaparata kako bi se izbjeglo ekran i objektiv iz ogrebotina kada se postave licem prema dolje .. Precizne izrezanja. Precizni izrezi i Phonea pružaju vam jednostavan pristup svim portovima, zvučnicima, kamerom, tipkama i Ostale karakteristike . Bežično punjenje lako. Poseban lagani i tanki stražnji poklopac izrađuju bežični punjač. Nema potrebe za uklanjanjem kućišta prilikom punjenja : . 1 x Potpuna zaštitna futrola za Apple i Phone 11 Pro 5,8 ". Kompatibilan je sa Apple i Phone 11 Pro 5 "2019 . Potpuna zaštita otporna na udarce. Zaštitnik za izradu zaslona. Očisti poklopac. Anti-ogrebotina.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.