• Novo
Hanes Girls 'pamuk Hipster, 14+ bonus paket

Hanes Girls 'pamuk Hipster, 14+ bonus paket

Stupnjevi:
KM 6.00

Iznos
Tova je dostupna

Hanes Girls 'pamučni hipsteri izrađeni su pamukom za meki i prozračan osjećaj tokom dana. Pamučna tkanina je uparena sa plišanim, anti-ravelnim strukom elastikom za dodatnu udobnost i izdržljivost. Konstrukcija natkrivene nogu tkanine favorit je favorit je favorit, omogućavajući dodatnu mekoću protiv kože i ne vožnju fit! Dostupno u pogodnom paketu vrijednosti s zabavnim odabirom čvrstih i tiskanih dizajna. Meka i prozračan pamuk. Pamučna tkanina Rinspun je mekša nego ikad. Plish-leđa, Anti-ravel pojas. Udobne bebe natkrivene nogu tkanine. Nema vožnje. Oznaka za udobnost bez svrbe. Hladno vode - Hanes preporučuje pranje hladnom vodom za smanjenje potrošnje energije i uštede novca.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Girls 'plivanje

KM 12.49

Ovaj set kupaćih kostimi za djevojke je odlična vrijednost U skupu su uključene dva različita vrha i jedno koordinacijsko dno, tako da ima dvije različite mogućnosti za njezine kupaći

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.