• Novo
Robin Hood Boys kostim Renn Faire � Ren Fair

Robin Hood Boys kostim Renn Faire � Ren Fair

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Uzimajući novac od bogatih i vraćajući se siromašnima je dobra ideja kada je vaš dečko obučen u kostimu Robin Hood Boys. Ova naredba sadrži zelenu kapuljaču sa priloženim prslukom, pojas sa torbicom, lakim kožnim rukavicama i poklopcima za pokretanje, kapuljač takođe dolazi sa vezicama za vezanje kapuljača. Posjetite stranicu dodatne opreme za kupovinu posude za pram i strelicu. Dostupno u veličinama : srednje, velike i xl. Predmet uključuje : Hoodie sa priloženim prslukom, pojas sa vrećicom, rukavima, poklopcima za čizme. Na slici nisu uključeni : luk, strelice, čizme. Materijal : 100% poliester. Upute za njegu : samo mjesto za čišćenje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Toddler Annie kostim

KM 0.33

Little Orphan Annie je američka ikona Obucite svoju djevojku u Annie Red Haljinu Toddler kostim Ova naredba uključuje slatku crvenu haljinu sa bijelim ovratnikom i odgovarajućim bijelim t

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.