• Novo
Hanes Girls Donje rublje, + bonus bez označanih Girls Girls Veličine - 14

Hanes Girls Donje rublje, + bonus bez označanih Girls Girls Veličine - 14

Stupnjevi:
KM 7.00

Iznos
Tova je dostupna

Udobnost, fit i zabava dolaze zajedno u hanesu bez označanih devojaka. Meka na dodir, prozračna pamučna tkanina je mekša nego ikad! Osim toga, super meki pojas neće se navaliti, za dodatnu udobnost pranja nakon pranja. Nema garancije za vožnju nastavlja gaćice iz lošeg ponašanja za samopouzdanje boravka. Kratko stiling udobno se uklapa u struk za potpuno pokrivanje. A oznaka bez označavanja znači da se ne smiruju, neljubazne oznake. Dostupno u prikladnoj cijeni cijene 14-paketa, ovi gaćice dolaze u zabavnim bojama i otisci. Dakle, ako tražite udobnost, uklapate i zabavu ponuđene na neodoljivoj vrijednosti, a zatim ne potražite dalje od hanes bez označanih djevojčica. Oznaka. Super mekan, prozračan pamuk. Mekana, plišana, protiv ravela pojasa. Tkanine prekrivene trake za noge neće se voziti. Uključivanja - na wasitline. Jednostavna njega - unaprijed smanjuje za odlično uklapanje, pranje nakon pranja. Mašina se prati u hladnoj vodi. Operite hladno i uštedite!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

TODDLER Pirate kostim

KM 12.99

Crna haljina sa bijelim rukavima i pričvršćenim remenom, crvenom bandannom s piratskim lubalim oznakama, crnim vrhovima za čizme sa zlatnim cijevima, crvenim i bijelim prugastim nogama..

Toddler Annie kostim

KM 0.33

Little Orphan Annie je američka ikona Obucite svoju djevojku u Annie Red Haljinu Toddler kostim Ova naredba uključuje slatku crvenu haljinu sa bijelim ovratnikom i odgovarajućim bijelim t

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.