• Novo
Ugodan stilski pamučni kabl pletenog bacanja, plavo, preveliko bacanje

Ugodan stilski pamučni kabl pletenog bacanja, plavo, preveliko bacanje

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Jedinstveni bageri kabel pleteni kauč kauč za bacanje je napravljen od 100% pamuka. Višenamjenska baka za bacanje može se koristiti kao putni pokrivač, kauč kauč, šal za ured, dekoracija, slatki parovi pokrivač, ljetni klima uređaj i sl. Jednostavno pranje i njega, koristite vrećicu za pranje i strojne pranje Ispod 30 ° hladne vode u nježnom ciklusu. Nemojte i uvijati, nemojte sešiti čisto, nemojte se sušiti, liniju sušiti u hladu. Imajte na umu da postoji razlika od 2-3 cm prema ručnom mjerenju. Molimo provjerite mjerni karton pažljivo prije kupnje ovog pamučnog pokrivača. Zbog pucnjavog svjetla i različitih monitora računara, stvarna boja može biti malo drugačija od slika. Zbog logističkih razloga koristimo komprimiranu ambalažu, molim vas, oprati hladno tako da će pokrivač biti mekan i gladak. Jedinstveni povoljni kabl pleteni kauč kauč na kauč bacaju dekorativno bacanje pokrivač za kauč i krevet. Materijal : 100% pamuk. Zemlja porijekla : Uvezeno. Dostupna veličina : 47 "x 71" (120 x 180 cm), 77 "x 79" (180 x 200 cm). Moderan izgled klasičnog kablovskog dizajna. Savršeno je biti rođendanski poklon, božićni poklon za vašu porodicu i prijatelje. Meko topli kabel pleteno dekorativno bacanje pokrivač za kauč / kauč / krevet.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Urugvaj pokrivač

KM 1.67

Naš urugvajski ćebad izrađeni su od tkanine od polarnog runa koja je meka, udobna, brzo sušenje i izdržljiva Napravljeno od 100% poliestera za pranje mašina, ovo bacanje će vas ugrija

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.