• Novo
Morski vjetar Captiva Island ladice

Morski vjetar Captiva Island ladice

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Organizirajte svoje čarape, pantalone, majice i ostale odjeće za outfit s lakoćom u morskom vjetrovima Captiva Island 5 Fredira. Ova visoka komoda olakšava pronalaženje onoga što tražite svakog jutra dok nudi neutralnu obalnu vibru. Izvrsna bijela i dvotonska siva završna obrada na vrhu nadopunjuju jednostavnu siluetu na ovom ormaru. Tkanina vanjske klase obuhvaća prednju ploču svake od ovih pet ladica za neku zanimljivu teksturu i dodatnu garanciju da ovaj komoda može se suprotstaviti užurbanosti i užurbanosti svakodnevnog života. Sintetički sivski konop vuče samo su trešnja na vrhu. Nije potrebna skupština. Dimenzije : 34 W x 17d x 49h u . dvotomirani sivi i bijeli finiš. Ručke za sintetičke konopce. Fronte za ladicu tkanine na otvorenom. Potpuni produžni kuglični ležajevi klizišta i nosači na dovetail na ladicama. 5 ladica. Nije potrebna skupština.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Boahaus Selma komoda

KM 57.99

BoahaSelma dvospratni ormar idealno je rješenje ako tražite više prostora za spremanje svu svoju odjeću sa savršenom veličinom (31,50''W x 15,75''d x 33,46'h) odgovara savršenom u va

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.