• Novo
Mahle rezervoar rashladne tečnosti CRT 00S

Mahle rezervoar rashladne tečnosti CRT 00S

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

BEHR, jedan od sedam velikih brendova MAHLE Aftermarketa, globalni je stručnjak za upravljanje toplotom i dugoročni razvojni partner i dobavljač serija za međunarodni segment originalne opreme. Proizvodi za klimatizaciju i hlađenje iz BEHR-a odlikuju se kvalitetom, pouzdanošću i dugim vijekom trajanja. OE know-how i stručnost u BEHR-u su ključni i direktno utiču na razvoj proizvoda. Rezervoar za oporavak rashladne tečnosti : ako temperatura rashladne tečnosti poraste, ona se širi. Ovo uzrokuje da Pritisak u rashladnom tornju raste u isto vrijeme. Da bi ovaj pritisak bio konstantan, MAHLEOVI robusni rezervoari rashladne tečnosti primaju rashladnu tečnost koja se širi preko ventila koji se nalazi u poklopcu. Na ovaj način pouzdano osiguravaju da se pritisak vrati na unaprijed definirani nivo i da se smanji opterećenje na rashladnom tornju. Mahle rezervoar za rashladnu tečnost CRT202000 S.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Victor 19-10183-01

KM 26.25

Sa Victor Reinz zaptivkama, možete biti sigurni da dobijate rešenja za zaptivanje koja pružaju tehnologiju i inženjering OE kvalitetne zaptivke To je zato što je Victor Reinz dobavljač

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.