• Novo
Fel-Pro Unos Man. Set Zaptivki

Fel-Pro Unos Man. Set Zaptivki

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Fel-Pro Unos Man. Set zaptivki dizajniran za nesavršene površine za zaptivanje-dizajniran i proizveden posebno za okruženje za popravku kako bi pomogao u zaptivanju nesavršenih površina za zaptivanje. Tehnologije zaptivanja-ekskluzivne inovacije i tehnologije zaptivanja sa vlasničkim materijalima i jedinstvenim dizajnerskim karakteristikama kako bi se osigurala vrhunska zaptivka za vaš popravak. Inženjerska ekspertiza - delovi su dizajnirani, pregledani, potvrđeni i odobreni od strane Fel-Pro® inženjera kroz rigorozno istraživanje i razvoj. Testirano u stvarnom svijetu-dijelovi su testirani na vozilu i validirani kako bi se osigurale optimalne performanse na putu. Svaki dio za popravku Fel-Pro® setovi zaptivki uključuju svaki dio potreban za popravku osim ako nije drugačije navedeno. Uključuje sve dijelove potrebne za završetak popravke.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Victor 19-10183-01

KM 26.25

Sa Victor Reinz zaptivkama, možete biti sigurni da dobijate rešenja za zaptivanje koja pružaju tehnologiju i inženjering OE kvalitetne zaptivke To je zato što je Victor Reinz dobavljač

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.