• Novo
Mahle Integrisani Termostat Za Stanovanje

Mahle Integrisani Termostat Za Stanovanje

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

MAHLE termostat sa Kućištominteligentni kontrolni sistemi kompanije MAHLE koriste se u milionima aplikacija širom svijeta za pružanje precizne kontrole temperature zasnovane na potrebama.Jednostavni, efikasni i isprobani milionima puta : Mahle umetci termostata pružaju pedantnu regulaciju krugova rashladne tečnosti širom svijeta do približno 20 m3/h i osiguravaju idealne radne temperature u lakim vozilima, kamionima, stacionarnim motorima, kao i poljoprivrednim i građevinskim mašinama.Voštani elementi su u srcu svih MAHLE termostata i umetaka termostata. Ovi izdržljivi elementi bez održavanja dokazali su svoju vrijednost u milionima primjena. MAHLE, proizvodi širok spektar varijanti sa aktivirajućim silama između 30 N i 2.500 N, malim ili velikim pomacima, i za veliki broj regulacionih opsega unutar temperaturnog raspona od-20 C do +130c.karakteristike i prednosti : OE kvalitet i dizajnizdržljivi elementi bez održavanjaobezbeđuje pedantnu regulaciju kola rashladne tečnosti visokokvalitetne konstrukcije od nerđajućeg čelika i bakra. Zadovoljava ili premašuje OEM standarde. Dosljedan i precizan odgovor na potrebe sistema hlađenja. Originalni dizajn opreme za zamjenu direktnog uklapanja bez brige. 100% testirano i kalibrirano.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ručni Trans Nosač

KM 0.33

DEA proizvodi ručni mjenjač mount je izgradio reputaciju u automobilskoj industriji za kvalitetu i zanatstvo Proizvodimo ručni nosač za mjenjač za gotovo svaki automobil na putu danas..

KD Alati JAC-9556D

KM 3.00

Jacobs (9556 D) 9556 J911 strug Colletparalelne površine umetka čeljusti ispoljavaju ujednačenu, tačnu silu hvatanja do tri puta veću nego što se može postići splitsteel collets.Svak

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.