• Novo
Altus automobilski regulator prozora za-NISSAN-DATSUN MAXIMA prednja desna

Altus automobilski regulator prozora za-NISSAN-DATSUN MAXIMA prednja desna

Stupnjevi:
KM 15.80

Iznos
Tova je dostupna

Altus Automotive window Regulator za 2000 - 2004 NISSAN MAXIMA Prednji desni (bez motora za podizanje prozora) Altus Automotive regulatori i motori su proizvedeni sa dijelovima vrhunskog kvaliteta i poboljšanim OE dizajnom radi poboljšanja pouzdanosti i izdržljivosti. Sadrži OE Plug & play kabelski svežanj (nije potrebno spajanje). Premium omotač kabla eliminiše kompresiju kabla (bez štipanja). Tehnologija Samopodmazivanja pruža tiši rad i smanjuje trenje i abraziju kako bi se produžio vijek trajanja motora. Čelični ograničeni krajevi kablova otporni su na vuču. Motor protiv štipanja (gdje je prvobitno dizajnirao OEM) smanjuje rizik za putnike. Ograničena Doživotna Garancija. Prednji Desni.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

KD Alati JAC-9556D

KM 3.00

Jacobs (9556 D) 9556 J911 strug Colletparalelne površine umetka čeljusti ispoljavaju ujednačenu, tačnu silu hvatanja do tri puta veću nego što se može postići splitsteel collets.Svak

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.