• Novo
Sretan Božićni božićni rukav božićni plasti za žene Ležerne prilike za rezanje, majica Ležeran za rezanje Merry Božićna bluza, crna s

Sretan Božićni božićni rukav božićni plasti za žene Ležerne prilike za rezanje, majica Ležeran za rezanje

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

⭐hi, dobrodošli u Qwang! ⭐ (kliknite ovdje za više proizvoda). Žene Ležerne prilike sa otvorenim okruglim vratom Duks duge rukave Fetures : ❤ Materijal : Mekani i udobne ❤Fetures : Dugih rukava ❤Soft, rastezljivo, prozračna tkanina pruža izvanrednu udobnost i izdržljivost. ❤it će biti savršen za pantalone, suknje, gamaše ili traperice za povremeni, a opet trendi izgled, pogodan za proljeće, ljeto, jesen ili zimu. Sadržaj ❤ 1 x Ženski vrhovi Informacije o proizvodu : Sezona : Proljeće Jesen Zimski spol : Ženska prigoda : Moda, Dnevna bluza Dužina : Regularni oblik uzorka : Štampani, ležerni raspon grešaka 1-3cm. . Ženska odjeća !!!. . . . Muška odjeća !!!. . . . Držite svoju ljepotu !!!. . . . Modne odgovarajuće pete !!!. . . . . . Moderan vezati satove !!!. . . "? 【Božićni snjegović pulover dukseri za žene】 Ženske duksere vrhove koji su tiskani uzorak sa božićnim snopovima u stilu kapuljača, kreativnih i zabavnih elemenata koji su popularni među ženama, dostupni u različitim bojama i veličinama, neka ove trendy dukseve prikazuju svježinu i vitalnost Dizajniran za žene Ležerne prilike, bez tipki ili zatvarača, lako se istroši i isključivanje. Idealno za poklone ili svaku priliku .? 【Jednostavno odijevanje za proljeće jesen božićne duhovne dukseve za žene su tako simpatični da dodaju zabavniji od obične košulje. To je lijep izbor za uparenu traperice, hlače ili druge odjeće u svakodnevnom životu božićne zabave. Stil dugih rukava odličan za proljeće i jesen, takođe pogodno za zimsko trošenje. Da biste vidjeli da ga nosite za šik izgled, bilo bi puno komplimenata. Dobar podudaranje za sve odjeće . 【COMFY pamučne dukseve sa vrhunskom radnom mestu】 Duks sa kapuljačom od 3 D-tiše za žene su izrađene od visokokvalitetnih Pamučna mješavina, nema štete vašoj koži, mekoj i prozračnoj, ugodno za nošenje. Uz izvrsnu izradu pažljivo do svih detalja da date lijep čik, dugi rukav, povucite stil koji se lako nosite i isključite. Meka udobna ženska dukserica, odlična za božićnu zabavu ili svakodnevnu haljinu . 【Prava veličina dobro se uklapa za većinu žena】 božićne pamučne dukseve dugih rukava s dugim rukavima za žene sa 7 opcija veličine za vas. Molimo provjerite grafikon veličine u opisu proizvoda ili na web lokaciji Slike za referencu kako biste bili sigurni da veličina koju odaberete odgovaraju kako se očekuje .? 【Lijep poklon za žene i prikladne za većinu prigoda】 Stilske dukseve Dukseri za jaknu vrhovi odjeća Dizajn odjeće Za žene, modu i slatko, sjajno kao poklon za rođendan, Noć vještica, zahvalnosti, Božić. Pogodno za proljetnu pad svakodnevno habanje, zabavu, porodično okupljanje, fotografiranje i druge prilike. Paket je uključen 1pcs dukserica za žene. Božićni plesni vrhovi s dugim rukavima za žene Ležerne prilike za rezanje rezervacija MERRY CINSKA BLOUSE iz Qwang-a.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.