• Novo
Pioneer ženski kratki napuhani rukav, ženski

Pioneer ženski kratki napuhani rukav, ženski

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj predivni gornji dio kratkog lisnatog rukava od mješavine pamuka od Pioneer Woman pomoći će vam da oživite svoj izgled svaki put. Laskavi puf rukavi naglašeni volanima za ušice daju savršenu količinu modnog stila, a pritom ostaju nevjerovatno udobni za nošenje. Meka pamučna tkanina oprana uljem lijepo se zavija dajući pokret i protok do ovog vrha. Uparen sa farmerkama, kaprisom ili pantalonama, ovaj top je savršen za ležeran ili elegantan izgled u zavisnosti od toga kako je stilizovan. Samo at . Materijal : 95% Pamuk/5% Spandex. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model je 5 ' 10 " i nosi veličinu S. Fit : opušteno. Izrez : kvadratni izrez. Zatvaranje : pulover stil. Rukavi : kratki rukavi. Džepovi : Nema. Karakteristike : čipkasti ukrasi; Volani za ušice. Ženski kratki puf rukav od Pioneer Woman. Nova linija odjeće Pioneer Woman uzima omiljene cvijeće i udoban stil Ree Drummonda u zabavne, elegantne komade koji čine da se osjećate samouvjereno u bilo kojem okruženju.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Slaba ušteda

KM 8.99

Modni ženski povremeni dugi rukav na dugim ručicama blube 1 Ležerne vrhove ,, Ležerne duksere, polka štampa, dukserica, dugi rukav, pulover, ležerne i zimske ležerne duksere, i zimske

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.