• Novo
Bluze i majice kratkih rukava u kratkim rukavima za žene Modne dame, čvrsti okrugli vrat Ispis majica kratkih rukava Ispis labava bluza vrhovi ženskih ljetnih vrhova

Bluze i majice kratkih rukava u kratkim rukavima za žene Modne dame, čvrsti okrugli vrat Ispis majica

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Stil rukava : Regular. Materijal je tako dobar . Kao što je habanje ležerne, ljetna plaža, zabava, noćni izlazak, odmor, povremeni vanjski, svakodnevni život, poluformalni ili posebni prigode. Materijal : s poliester. Dakle, ako želite nešto sa postavljajućim tijelom, onda kažem veličina . Ženska majica s kratkim rukavima Pulover Stretch Forre Forre Ležerne košulje za kratki rukav Visoki asimetrični nepravilni rub Ležerne prilike za blube Dressy Business Ležerne prilike Dugi rukavi s dugim kancelarijskim rukavima Womens White Chiffon Bluzes kratki rukav Košulje Ležerne prilike Polka Dot Tops Honens Klit Tunnic Bluuse Veži prednji rub s majicama Vruća za majice Vruća s majicama i majica za majicu s kratkim rukavima Cvjetna košulja s kratkim rukavima Cvjetni ovratnik Majice modni ženski ženski biserni kratki rukav. Pranje : Operite rukom ili mašinom koji se može pratiti sa hladnom vodom, ne izbjeljivati, ne izbjeljivati ​​ili liniju za sušenje. Pitanja i odgovori kupca.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.